pt-image

light logo

A Millaas által tervezett meglévő és külön,egyénre szóló kreációk megrendelhetőek. Kérlek írj üzenetet,hogy egyeztethessük a részleteket!

Follow me on instagram

Kapcsolat

Telefon : +36 30 731 8253

MILLAAS BY MARTHA SZENTIRMAI

A MILLAAS FASHION-ről

Sziasztok!

A nevem Szentirmai Márta Szilvia. Magyar divattervező vagyok. MILLAAS nevű saját márkámat 2016 Decemberében alapítottam, nemsokra rá a divatbloggerkedésbe is belekezdtem. A “MILLAAS” nevet a  Nagymamám és a saját nevemből álmodtam meg. A Nagymamám az én inspirációm részben. Csodálatos ízlésvilága volt, amelyet Édesanyám is örökölt, így Én is. Az elegáns, nőies, csinos darabokat részesítette előnyben, úgy öltözött, mint Coco Chanel.

A szenvedélyem a festés, rajzolás, lételemem az alkotás. Szerelem nálam a divat, szerelem a tervezés, az új trendek felfedezése. Szeretek pörögni, kreatív dolgokat csinálni, új embereket megismerni,új dolgokba belekezdeni, utazni és természetesen a divattal foglalkozni. A MILLAAS-szal szeretném megmutatni, hogy milyen az Én stílusom, amelyről úgy vélem, lehet bármilyen irányba ötvözni más-más stílussal. Ezért született meg a MILLAAS. Csinos, romantikus stílus, fűszerezve bohémsággal és vagánysággal. Ebben a stílusban alkotok. A teóriám a MILLAAS FASHION-ről, hogy megmutassam a lányoknak, érett nőknek, hölgyeknek egyaránt, hogyan lehetünk bátrak a divatban, hogyan találjuk meg a stílusunk esszenciáját.